logo-capesic-3

Firma d’un Memoràndum d’Entesa entre l’IsAG i el CAPESIC

Home Entrades Firma d’un Memoràndum d’Entesa entre l’IsAG i el CAPESIC
Firma d’un Memoràndum d’Entesa entre l’IsAG i el CAPESIC

Firma d’un Memoràndum d’Entesa entre l’IsAG i el CAPESIC

Xavier Servitja Roca Estratègies de seguretat nacional 20/06/2017 Comments

El dia 17 de juny de l’any 2017, l’Istituto di Alti Studi in Geopolitica e Scienze Ausiliarie (IsAG), think tank italià amb seu a Roma, i el Centre d’Anàlisi en Política Exterior i Seguretat Internacional de Catalunya (CAPESIC) firmen un Memoràndum d’Entesa en el qual s’estableix un acord de col·laboració per promoure l’anàlisi i la investigació conjunta en temes de geopolítica, afers exteriors, seguretat i política internacional, així com per l’intercanvi d’informació i l’organització d’activitats entre ambdues parts.

L’IsAG és una associació creada l’any 2010 a Roma centrada en els estudis estratègics, geopolítics i en l’anàlisi de la política exterior d’Itàlia. A partir de l’any 2013, l’IsAG és reconegut com a think tank i actor internacional pel Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació Internacional italià. En aquesta direcció, el think tank actua de manera independent en el camp de la diplomàcia pública fomentant les relacions polítiques, econòmiques i culturals d’Itàlia amb altres estats.

logo_nota_prensa_

L’IsAG pública la revista acadèmica semestral Geopolitica. A més a més, col·labora amb diverses universitats italianes i participa en l’organització del Màster en Geopolítica i Seguretat Global de la Università Sapienza de Roma.

Web: https://www.isagitalia.org/

Twitter: @IstitutoIsAG