logo-capesic-3

Fer un Donatiu al CAPESIC

Home Entrades Fer un Donatiu al CAPESIC
Fer un Donatiu al CAPESIC

Fer un Donatiu al CAPESIC

Isidor Díaz Coma Catalunya 11/01/2019 Comments

El Centre d’Anàlisi en Política Exterior i Seguretat Internacional de Catalunya (CAPESIC) és un think tank català, transversal, independent i no partidista del sector de les Relacions Internacionals (política exterior, geopolítica, seguretat i política internacional) establert a Barcelona, Catalunya. El CAPESIC és una associació legal inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 64577.

El CAPESIC ha iniciat un sistema per rebre donatius amb la finalitat de seguir creixent i ampliar les seves activitats (publicacions, actes, podcasts…), així com sufragar les despeses de lloguer de l’oficina del CAPESIC localitzada al carrer Llull, 321 – 08019 Barcelona (Edifici CINC).

Així, la seva aportació ens ajudarà a assolir aquests objectius. Si estan interessats, es poden realitzar donatius a partir de 5 € fins a la quantitat que vostès vulguin mitjançant transferència o ingrés al següent número de compte corrent del CAPESIC:

CAPESIC
IBAN: ES7121003950080200073815
BIC (SWIFT): CAIXESBBXXX

Per favor, fem notar que el seu donatiu actualment no pot beneficiar-se de cap desgravació segons la legislació espanyola de tractament d’impostos de donacions, ja que la nostra associació encara no disposa de la forma jurídica d’utilitat pública.

Per qualsevol dubte o pregunta sobre el procés per fer un donatiu, pot contactar amb el CAPESIC en aquesta adreça de correu electrònic: capesic@capesic.cat

Moltes gràcies pel seu suport.

Equip del CAPESIC