logo-capesic-3

Noves incorporacions a l’equip del CAPESIC

Home Entrades Noves incorporacions a l’equip del CAPESIC
Noves incorporacions a l’equip del CAPESIC

Noves incorporacions a l’equip del CAPESIC

Xavier Servitja Roca Àfrica, Catalunya, Europa, Orient Mitjà 17/01/2019 Comments

Volem comunicar que l’analista Cristina Castellana Tenedor i els analistes Gabriel Garroum i Dr. Jofre Rocabert s’incorporen a l’equip del CAPESIC com a analistes associats:

  • La Cristina Castellana Tenedor s’uneix al CAPESIC com a Analista Associada per l’Àfrica subsahariana.

Cristina Castellana Tenedor obté un Bachelor’s degree en Economia i Relacions Internacionals (2017) i un MA en Conflicte, Seguretat i Desenvolupament, amb especialització en el Sud Global (2018), ambdós per la Universitat de Sussex. Actualment, està estudiant un Postgrau de Cooperació Internacional per al Desenvolupament a la Universitat Oberta de Catalunya. Contacte: cristina.castellana@capesic.cat

  • En Gabriel Garroum s’incorpora al CAPESIC com a Analista Associat per l’Orient Mitjà.

Gabriel Garroum és investigador doctorand amb una beca ESCR al Departament de War Studies del King’s College London. En Gabriel obté un Màster en Política de l’Orient Mitjà amb Distinció per la SOAS (2014) i és llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra (2013). Prèviament, havia treballat a l’Oficina Comercial d’Espanya a Istanbul (Turquia) i actualment és membre del Centre de Recerca en Relacions Internacionals (RCIR) del King’s College London. A més a més, és col·laborador i analista habitual en diversos mitjans de comunicació catalans i espanyols com El País, El Mundo, El Confidencial, La Vanguardia, TV3, Rac1, Diari Ara, entre molts d’altres. Contacte: gabriel.garroum@capesic.cat

  • Finalment, el Dr. Jofre Rocabert s’uneix al CAPESIC com a Analista Associat en Política Europea i Organitzacions Internacionals.

El Dr. Jofre Rocabert és investigador postdoctoral Golda Meir a la Universitat Hebrea de Jerusalem. Prèviament obté un Doctorat en Ciències Polítiques per la ETH Zurich (2018), un MA en Governança Europea a la Universitat de Konstanz (2013) i la Llicenciatura en Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra (2011). Contacte: jofre.rocabert@capesic.cat / web: jofrerocabert.com

Benvinguda i benvinguts al CAPESIC.

Equip del CAPESIC

boton_donativo_cat