logo-capesic-3

FER UN DONATIU

El Centre d’Anàlisi en Política Exterior i Seguretat Internacional de Catalunya (CAPESIC) és un think tank català, transversal, independent i no partidista del sector de les Relacions Internacionals establert a Barcelona, Catalunya. El CAPESIC és una associació legal inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 64577.

Si vostè vol fer un donatiu al CAPESIC, la seva aportació ens ajudarà a desenvolupar les nostres activitats (publicacions, actes, podcasts…) i a sufragar les despeses de lloguer de l’oficina del CAPESIC localitzada al carrer Llull, 321 – 08019 Barcelona (Edifici CINC).

Es poden realitzar donatius a partir de 5 € fins a la quantitat que vostè vulgui mitjançant transferència o ingrés al següent número de compte corrent del CAPESIC:


CAPESIC
IBAN: ES7121003950080200073815
BIC (SWIFT): CAIXESBBXXX

 

Per favor, fem notar que el seu donatiu actualment no pot beneficiar-se de cap desgravació segons la legislació espanyola de tractament d’impostos de donacions, ja que la nostra associació encara no disposa de la forma jurídica d’utilitat pública.

Per qualsevol dubte o pregunta sobre el procés per fer un donatiu, pot contactar amb el CAPESIC en aquesta adreça de correu electrònic: capesic@capesic.cat

Moltes gràcies pel seu suport.

Equip del CAPESIC

Subscripció al butlletí del CAPESIC

Podcasts